Z naravo do čistega okolja

LIMNOWET® je blagovna znamka slovenskega podjetja LIMNOS d.o.o. s tradicijo od leta 1994.

LIMNOS, podjetje za aplikativno ekologijo, se ukvarja z raziskovanjem, razvojem in uporabo naravnih ekosistemov za zaščito in obnovo okolja. Iz začetnih raziskav na področju vodnih ekosistemov in razvoja čiščenja odpadnih voda z rastlinskimi čistilnimi napravami (RČN) smo danes razširili dejavnost na ponudbo različnih sonaravnih rešitev okoljskih problemov, kot posledic delovanja človeka. Naše rešitve obnove in varovanja okolja, ki upoštevajo pomen, zgradbo in delovanje ekosistemov imenujemo ekoremediacije (ERM).

S svojimi izdelki in storitvami smo prisotni tako doma kot v tujini. Z raziskovalnim delom in izkušnjami zaposlenih sodelujemo s številnimi organizacijami in izobraževalnimi ustanovami v Sloveniji in Evropi. ERM kot način varovanja okolja so vgrajene v izobraževalne procese srednjih šol in univerz v Sloveniji in državah JV Evrope.

Ekipa z občutkom za sonaravno

Predstavljamo člane ekipe, ki skrbi za projektiranje in organizacijo izvedbe rastlinskih čistilnih naprav. 28-letne izkušnje se prenašajo na mlade raziskovalce.

Martin Vrhovšek

univ. dipl. biol.
vodja projektov RČN, koordinator in svetovalec na terenu

martin@limnos.si
gsm +386 41 325 227

Anja Potokar

Anja Pugelj

univ. dipl. inž. vod. in kom. inž.
tehnologinja, projektantka in svetovalka Pooblaščeni inženir PI G-4040

anja@limnos.si
gsm +386 51 222 528

Urša Brodnik

Urša Brodnik

univ. dipl. inž. vod. in kom. inž.
tehnologinja, projektantka in svetovalka Pooblaščeni inženir PI G-3868

ursa@limnos.si
gsm +386 31 777 800

Pošljite vprašanje

Vabimo vas, da izpolnete kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z rastlinskimi čistilnimi napravami. Pokličite nas na 051 303 452 ali pa nam pošljete sporočilo na martin@limnos.si.