Cena in financiranje

OCENA INVESTICIJE, NAJBOLJ PRODAJANA PRIMERA

Spodnja primera sta za lokacijo radij 40 km iz Ivančne Gorice. Zahtevajte ponudbo za vašo lokacijo in vaše število oseb (klikni).

1. RČN ZA 4 PE Z NOVO GREZNICO, VSE NA KLJUČ

 • RČN Limnowet 4 PE = od 2.220,00 eur
 • zemeljska dela (cca. 8 ur po 35 eur/h + 50 eur premik bagra) = 330,00 eur
 • nov usedalnik iz ojačane rebraste plastike = 910,00 eur
Skupaj = 3.460,00 eur z DDV

Varna naložba, brez skrbi = pridobite ponudbo brez skritih stroškov, z najboljšimi materiali, usedalnikom odpornim proti bočnim pritiskom, brez “šparanja” na površini naprave + 5 LET GARANCIJE NA ČISTO VSE, tudi na smrad in prve meritve.

 

2. RČN ZA 4 PE Z OBSTOJEČO GREZNICO, OSTALO NA KLJUČ

Od zgornjih 3.460,00 eur odštejemo 910,00 eur za novo greznico.

Skupaj = 2.550,00 eur z DDV.

Če zemeljska dela izvedete sami ali vaš gradbenik, jih odštejte od zgornje ponudbe.

BREZ SKRITIH STROŠKOV

 • Naše cene vključujejo VSE. To pomeni, da bo račun popolnoma enak ponudbi.
 • Nobenih skritih stroškov, kot so npr. zagon naprave, montaža naprave, prevoz ali različne takse.

OBSEG DEL IN CENE

 • Potrebna površina je 2 m2 na osebo (1,5 m2  + 0,5 m2 rezerve, kot to predvidevajo vodilne smernice. S tem je življenjska doba naprave bistveno podaljšana).
 • Cena odvisna od števila oseb.
 • Sestavljena zgolj iz ene grede.
 • Izdelujemo naprave različnih velikosti. Povprašajte za ponudbo!
 • V navedenih cenah je 9,5 % DDV že vključen.
 • Del gradnje lahko prevzamete sami in si s tem zmanjšate stroške (npr. nakup in dobava usedalnika, vzorčnega jaška, izkopi).
 • * Zemeljska dela (izkopi) so, kot pri večini ponudnikov, v vaši režiji ali predmet dodatne ponudbe.

Nepovratna sredstva občin

Do konca leta 2021/23 je potrebno zakonsko zagotoviti odvajanje in čiščenje vseh odpadnih voda. Občine pomagajo občanom pri gradnji malih komunalnih čistilnih naprav z nepovratnimi sredstvi v višini tudi do 1.300 EUR.

RČN Limnowet® je na licu mesta zgrajena naprava in individualno projektirana, zato to ni tipska čistilna naprava in zato ne more biti na seznamu tipskih MKČN pri Gospodarski zbornici. Rastlinska čistilna naprava Limnowet® je kljub temu upravičena do nepovratnih sredstev občin in je 100 % skladna z zakonodajo. Poleg dobite tudi PZI/PGD projekt, žigosan s strani projektanta.

Znižanje okoljske dajatve

Uredba o spremembah in dopolnitvah Uredbe o okoljski dajatvi za onesnaževanje okolja zaradi odvajanja odpadnih voda (Uradni list RS, št. 98/15) navaja oprostitve plačila dajatve do višine 90 %. Okoljske dajatve ste oproščeni v primeru izdelave poročila o opravljenih ustreznih prvih meritvah.

Prve meritve so obvezne za čisto vse čistilne naprave. Ker verjamemo v delovanje naše naprave, vam ustrezne prve meritve zagotavljamo z garancijo!

Več informacij

Rastlinske čistilne naprave so upravičene do nepovratnih sredstev. Za več informacij glede subvencij, se obrnite na vašo občino ali pa na nas. Z veseljem vam bomo pomagali pri zastavljenih vprašanjih.

Pošljite vprašanje ali zahtevajte ponudbo

Vabimo vas, da izpolnete kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z rastlinskimi čistilnimi napravami. Pokličite nas na 051 303 452 ali pa nam pošljete sporočilo na martin@limnos.si.